سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 شمسی /5/20/2025 11:04:25 PM
  • گروه مطلب:| خبر| صنعت| فارسی|
  • کد مطلب:92556
  • زمان انتشار:سه شنبه 30 ارديبهشت 1404-16:8
  • کاربر:
در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران

مجتمع مس سرچشمه به‌عنوان بزرگترین مجتمع تولیدی شرکت ملی صنایع مس ایران در قالب اردوی جهادی سلامت به بیش از ۵۰۰ نفر از ساکنان روستای اسلام‌آباد رفسنجان از خدمات رایگان پزشکی، دندان‌پزشکی، مشاوره و دارویی ارائه داد.
بیش از ۱۲۰۰ خدمت درمانی به اهالی روستای اسلام‌آباد رفسنجان ارائه شد

به گزارش اقتصادنامه به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، شرکت ملی صنایع مس ایران در چارچوب راهبردهای مسئولیت اجتماعی خود، اردوی جهادی درمانی و آموزشی «یادبود شهدای خدمت» را روز جمعه ۲۶ اردیبهشت‌ماه در روستای اسلام‌آباد رفسنجان برگزار کرد.

مجید سعدلو، مدیر بهداشت و درمان مجتمع سرچشمه، با اشاره به نقش محوری این شرکت در برگزاری اردو گفت: این برنامه با مشارکت امور بهداشت و درمان مجتمع، گروه جهادی شهدای صنعت مس، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، بسیج جامعه پزشکی و قرارگاه جهادی فرمانداری اجرا شد.
وی با اشاره به خدمات درمانی ارائه ‌شده ازسوی مجتمع مس سرچشمه، گفت: ۵۵‌ نفر از خدمات فوق‌تخصص روماتولوژی، ۱۲۰‌نفر از خدمات اپتومتریست، ۵۵ ‌نفر از خدمات متخصص سونوگرافی، ۱۶‌نفر از خدمات متخصص زنان و زایمان، ۶۱‌ نفر از خدمات متخصص داخلی و ۶۵‌ نفر از خدمات پزشک عمومی بهره بردند.

سعدلو گفت: به ۲۳۱‌ نفر برای نسخه‌درمانی، ۱۶‌نفر بابت مامایی، ۶۶ ‌نفر برای پایش فشار خون، ۹۵‌نفر برای عینک، ۷‌ نفر جهت مشاوره خانواده و ازدواج، ۳ ‌نفر بابت نوار قلب، ۱۸‌نفر برای تزریقات و پرستاری خدمات رایگان ارائه شد.

مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه در خصوص نحوه و چگونگی ارائه خدمات دندان‌پزشکی بیان کرد: ۱۲۰‌ نفر از خدمات معاینه، ۹۴‌ نفر از خدمات کشیدن، ۷۱‌ نفر از خدمات ترمیم، ۹‌ نفر از خدمات اندو و عصب‌کشی، ۴‌ نفر از خدمات جرم‌گیری و ۱۱۵‌نفر از خدمات رادیوگرافی بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به توزیع رایگان دارو و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای ۴۵ نفر، تأکید کرد: در مجموع، این اردو با ارائه ۱۲۸۱ خدمت به ۵۱۲ نفر از ساکنان اسلام‌آباد، گامی مؤثر در ارتقای سلامت منطقه برداشت.

این برنامه در راستای راهبرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران در مناطق هم‌جوار مجتمع‌های تولیدی اجرا شد؛ راهبردی که بر ارتقای سطح سلامت و تقویت ارتباط میان صنعت و جامعه همجوار مناطق عملکردی تولید در کنار توسعه اقتصادی استوار است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین