به گزارش اقتصادنامه، خداداد غریب پور افزود: معادن کوچک و متوسط به دلیل اشتغالزایی و گستردگی در نقاط مختلف کشور، می تواند در ایجاد اشتغال پایدار در بخش معدن و توسعه متوازن کشور نقش بسیار مهمی ایفا کند.
وی اظهار داشت: در این راستا، طرح فعالسازی معادن کوچک و متوسط در نقاط مختلف کشور، با هدف فعال سازی معادن بخش خصوصی که به دلیل شرایط داخلی یا بین المللی نیمه فعال و یا تعطیل شده اند، از آذر ماه سال 97 تعریف و در سال 98 عملیاتی شد.
مشارکت تشکل ها و اجرای شرکت تهیه و تولید مواد معدنی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: طرح احیای معادن کوچک و متوسط با مشارکت تشکل ها از جمله خانه معدن ایران با هدف توسعه اشتغال و همچنین تامین بخشی از خوراک شرکت های بزرگ از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (از شرکت های تابعه سازمان ایمیدرو) به اجرا درآمد.
غریب پور تصریح کرد: همچنین تفاهمنامه ای در راستای کمک به فعال سازی معادن کوچک با تولیدکنندگان کنسانتره و گندله- از جمله شرکت های بزرگ معدنی- امضا شده است که به نقش آفرینی این معادن کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: سال گذشته تعداد ۱۴۶ معدن تا اواخر اسفند سال ۹۸ با فعال سازی این معادن پیش بینی اشتغال ۳۰۰۰ نفری
امضای 28 تفاهمنامه
به گفته معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، طی سال ۹۸ اخذ و بررسی آمار معادن از تمام استانها، شناسایی ۲۱۳۰ معدن و نیز انعقاد 28 تفاهم نامه از دیگر فعالیت های انجام شده در طرح مذکور است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست