به گزارش اقتصادنامه، رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: معدن گنبدنمکی درمنطقه بازفت شهرستان کوهرنگ، معدن دولومیت درشهرستانهای اردل وبروجن و ذخایر مرمریت در شهرستانهای بروجن، لردگان واردل ازجمله معادن قابل برداشت در استان است.
رستمی افزود: امسال معدن فسفات درشهرستان لردگان، مطالعه ژئوتوریسم درمنطقه مشایخ کیار وامکانسنجی تولید کاغذ از سنگ آهک نیز در مرحله مطالعه قرار گرفته است.
وی بیان کرد: معادن مس، روی و کبالت در منطقه سبزکوه و معدن طلا، مس و کانیهای فلزی در روستای مارکده شهرستان سامان هم از جمله پهنههای معدنی استان به شمار میرود، که در مرحله اکتشاف قرار گرفته است.
رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری افزود: سازمان ایمیدروبرای مطالعه محدودههای معدنی روستای مارکده اعلام آمادگی کرده است.
رستمی بابیان اینکه ذخایر دولومیت در استان از حجم بالایی برخورداراست، گفت:درپی جذب سرمایهگذار برای استخراج این ذخایر معدنی هستیم.
وی نبودواحدهای «قله بر» را ازچالشهای بخش معدن استان اعلام کرد: نبودچنین واحدهایی سبب شده تا محمولههای معدنی استان به صورت خام به فروش برسد و ضایعات معدنی در استان افزایش داشته باشد.
آغاز مطالعات ایجاد 2 شهرک و ناحیه صنعتی در چهارمحال و بختیاری
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همچنین گفت: مطالعات مکانیابی دو محدوده مستعد برای ایجاد دو شهرک و ناحیه صنعتی در استان آغاز شد.
حمیدرضا فلاح افزود: درهمین راستازمینی به وسعت ۲۳۰ هکتار در بخش گندمان از توابع شهرستان بروجن برای ایجاد شهرک صنعتی انتخاب ومعرفی شده است.
وی گفت: زمینی هم بامساحت۱۵۰هکتار در بخش مرکزی شهرستان کیار برای ایجاد ناحیه صنعتی مدنظر قرار گرفت که مقدمات لازم برای مراحل قانونی فراهم شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت: درخصوص ایجادشهرک صنعتی هم پس از طی مراحل، تأیید نهایی مصوبه هیئت دولت، ضروری است.
گفتنی است که در حال حاضر ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارند که در ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی کلیّه شرایط زیرساختی برای واگذاری زمین به متقاضیانِ سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تولیدی، خدماتی و صنفی فراهم است.
منبع: شاتا
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست