
به گزارش اقتصادنامه به نقل از ایسنا، در مهرماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بوده است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ۷.۷ درصد، "برنج ایرانی درجه یک" با ۶.۴ درصد و "رشته آش" با ۵.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "ماهی قزل آلا" با ۲۳ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ۹.۶ درصد و "مرغ ماشینی" با ۷.۵ درصد است.
لبنیات، تخممرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ۱۵.۷ درصد، "خامه پاستوریزه" با ۳.۸ درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۵.۴ درصد، "خربزه" با ۱۳.۶ درصد، "کشمش پلویی" با ۱۱.۱ درصد و "مغز گردو" با ۱۰.۹ درصد است.
همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "انار" با ۶.۷- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کدو سبز" با ۵۲.۸ درصد، "گوجه فرنگی" با ۳۰.۹ درصد، "سیب زمینی" با ۲۲.۲ درصد، "بادمجان" با ۱۱.۶ درصد و "خیار" با ۱۰.۴ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سس گوجه فرنگی" با ۳.۹ درصد، "سس مایونز" با ۳.۷ درصد و "رب گوجه فرنگی" با ۲.۹ درصد است.
مطالب مرتبط
