به گزارش اقتصادنامه به نقل از روابط عمومی فولاد هرمزگان، در این جلسه رحیم ضمن مرور مهمترین اقدامات و چالشهای سهماهه نخست سال تأکید کرد: «محدودیتهای انرژی که از فروردین آغاز شد، تهدیدی جدی برای استمرار تولید بود، اما با خرید برق از بورس انرژی توانستیم تولید را ادامه دهیم و بهعنوان یک صنعت مادر، محصولات خود را در اختیار صنایع پاییندستی قرار دهیم، اقدامی که در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ تولید انجام شد.»
رحیم با اشاره به تأثیر خرید برق آزاد از ابتدای سال و افزایش بهای گاز در اردیبهشت بر هزینههای تولید گفت: «این عوامل بهای تمامشده را بهشدت افزایش داد. بنابراین ضروری است با تعریف پروژههای صرفهجویی در مصرف انرژی و همچنین افزایش شاخص بهرهوری در فرایندها، هزینهها را مدیریت کنیم؛ چرا که ارتقای بهرهوری و مدیریت هزینه، رمز پیشرفت در بازار رقابتی است.»
وی خرید هوشمندانه را یکی دیگر از راههای مدیریت هزینه دانست و بر لزوم تولید کیفی، متناسب با نیاز مشتری و تمرکز بر تولید محصولات ویژه در بازار تأکید کرد.
همچنین با توجه به کمبود نقدینگی و مشکلات تأمین بودجه ارزی و ریالی، «اولویتبندی و راهاندازی پلهای طرحهای توسعه» بهعنوان سیاست شرکت در این حوزه مطرح شد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان با تأکید بر حمایت از تولید ملی تصریح کرد: «در خرید کالا باید به تولیدات مشابه داخلی توجه ویژه داشته باشیم و اولویت ما همیشه حمایت از تولیدکنندگان داخلی خواهد بود.»
رحیم در ادامه به سیاستهای شرکت در حوزه منابع انسانی پرداخت و با تأکید بر تداوم پرداخت بهموقع حقوق و مزایا افزود: «کلیه مزایای پرداختی طبق روال گذشته ادامه خواهد یافت و کارکنان هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشند. همچنین، سازماندهی نیروی انسانی و ارتقای بهرهوری در این حوزه از برنامههای اصلی ماست. باوجود نیروی مازاد، کارکنان و کارگران میتوانند با امنیت شغلی و آرامش خاطر به انجام وظایف خود بپردازند.»
وی همچنین تغییرات مدیریتی گذشته و آتی را در راستای بهبود بهرهوری، بهینهسازی عملکرد و مبتنی بر مشاورههای علمی دانست.
در پایان این جلسه معاونین و برخی مدیران شرکت گزارشی از اقدامات و عملکرد حوزههای تحت مسئولیت خود ارائه دادند.
مطالب مرتبط